Kedves Résztvevők!

Arra kérünk bennetek, hogy vegyetek részt a CMI 13. alkalommal megrendezett, az LMBTQ közösséget vizsgáló felmérésében!

Több mint egy évtizede felmérésünk adatai segítik a civil szervezeteket, a vállalatokat és a kormányzati szerveket, hogy jobban megértsék és szolgálják az LMBTQ közösséget. A kutatás eredményei bárki számára elérhetőek a CMI honlapján. Tavaly 150 országból több mint 45.000 résztvevő töltötte ki ezt a felmérést!

A felmérésben való részvétel fontos visszajelzést ad az LMBTQ médiának és szervezeteknek, valamint adatokat nyújt azoknak a vállalatoknak, melyek érdekeltek a közösség kiszolgálásában, amelyek szponzorálják közösségünk jótékonysági kezdeményezéseit, és támogatják saját LMBTQ munkavállalóit. 

Mindazok, akik 2019. május 31-ig kitöltik kérdőívünket, megnyerhetik a 20 db 50 dollár értékű készpénz- vagy ajándékutalványunk egyikét, vagy nyereményüket felajánlhatják egy általuk választott LMBTQ szervezet számára. A kérdőív kitöltése körülbelül 12-15 percet vesz igénybe.

A CMI mindent megtesz személyes adataid BIZTONSÁGÁÉRT és BIZALMAS KEZELÉSÉÉRT. Tiszteletben tartjuk a személyes adataidat, és SOHA nem használjuk azokat marketing célokra. Adatainkat és címjegyzékünket nem adjuk el más cégeknek. Kutatási összefoglalónk az LMBTQ közösség kollektív véleményéről szól, nem a személyes adataidról. Bővebb információt a CMI adatvédelmi irányelveiről IDE kattintva találsz. 

A kérdőív kitöltéséhez kérünk, kattints a KÖVETKEZŐ gombra!

Köszönettel,

David Paisley
vezető kutatási igazgató
Community Marketing & Insights
584 Castro Street #834
San Francisco, CA 94114-2512 

TEL +1 (415) 437-3800
FAX +1 (415) 552-5104 
david@communitymarketinginc.com 

www.CommunityMarketingInc.com
Connecting our clients with LGBTQ communities since 1992
LGBTQ Community Survey is a trademark of Community Marketing, Inc.

3% Complete